Τρόποι Πληρωμής

Η Πληρωμή με Αντικαταβολή ΔΕΝ απαιτεί χρήση πιστωτικής κάρτας και η εξόφληση γίνεται με μετρητά όταν παραλάβετε το προϊόν (αξία των προϊόντων της παραγγελίας σας) στον εκπρόσωπο της εταιρείας "ΕΛΤΑ Courier porta-porta η Γενικής Ταχυδρομικής"

Η μέθοδος πληρωμής με Αντικαταβολή είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για παραγγελίες ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Η επιβάρυνση για πληρωμή με αντικαταβολή είναι 0,00€ ( ΔΩΡΕΑΝ ) ανεξαρτήτως της ποσότητας της παραγγελίας σας.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ.

Πληρωμή με PayPal

Mπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία μέσω PayPal.

Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet.

Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εάν δεν σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση αυτή,πρέπει να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας και να μας αποστείλετε με email ( info@mambo.gr ) το καταθετήριο της τράπεζας. Στο καταθετήριο, κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση "αναμονής" εώς ότου επιβεβαιωθεί από το αρμόδιο τμήμα λογιστηρίου μας, η κατάθεση του ποσού στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

PIRAEUS BANK:

Αριθμός λογαριασμού:

IBAN: GR03 0172 7510 0057 5106 4210 401

Μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας

Το mambo.gr σε συνεργασία με την Piraeus Bank σας παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard και Maestro οποιασδήποτε ελληνικής ή ξένης τράπεζας αλλά και κάρτες Diners, Discover και American Express αν το επιθυμείτε.

Aσφάλεια Συναλλαγών

Το mambo.gr έχει ενσωματώσει τις πιο σύγχρονες και καθιερωμένες εφαρμογές ασφάλειας που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και την αδιάλειπτη διαθεσιμότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το mambo.gr έχει SSL Πιστοποιητικό από την Sectigo και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης έως 256-bit. (Secure Sockets Layer - SSL).
Το πιστοποιητικό SSL που χρησιμοποιείται από αυτόν τον ιστότοπο φέρει εγγύηση 10.000 $ για την περαιτέρω προστασία των αγορών των πελατών.

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, μέσω Paypal, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται με ασφάλεια μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Piraeus Bank.

*Η πληρωμή με Αντικαταβολή είναι μόνο για Ελλάδα.