Επιστροφές

Αλλαγές & Επιστροφές

Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει εντός 14ημερών απο την ημερομηνία αποστολής είτε επειδή δεν σας κάνει το νούμερο είτε επειδή αλλάξατε γνώμη με την πρώτη αλλαγή/επιστροφή να είναι ΔΩΡΕΑΝ με έξοδα δικά μας. (Ισχύει MONO για την πρώτη αλλαγή)

Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής τα έξοδα αποστολής/επιστροφής επιβαρύνουν το πελάτη με το κόστος να είναι 3,50€ για την επιστροφή, 3,50€ συν για την NEA αποστολή συν 1,50€ την αντικαταβολή*.

*Αν το προϊόν που επιλέξατε για αντικατάσταση ειναι μεγαλύτερης αξίας, τα έξοδα αντικαταβολής επιβαρύνουν το πελάτη με το κόστος να είναι 1,50€.

Επιστροφή του προϊόντος - επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Συσκευάστε τα προϊόντα προς επιστροφή/αλλαγή.

Το προϊόν πρέπει να είναι στην πλήρη αρχική συσκευασία του να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία (πχ κουτί παπουτσιών) που συνοδεύει αυτό.

2. Τοποθετήστε μέσα στη συσκευασία την απόδειξη, καθώς και ένα σημείωμα που να αναφέρει, τι είδους αλλαγή επιθυμείτε. π.χ. χρώμα, μέγεθος, άλλο προϊόν τον κωδικό προϊόντος κτλ.

3. Καλέστε την ιδία ταχυμεταφορική από τη οποία παραλάβατε την παραγγελία σας, ώστε να έρθει στο χώρο σας να παραλάβει το δέμα, με δική μας χρέωση. (Ισχύει ΜΟΝΟ για την πρώτη αλλαγή)

Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων και εφόσον έχετε ήδη πληρώσει τα μεταφορικά, θα αφαιρεθεί απο τον λογαριασμό σας το ποσό των 3,50€ για την επιστροφή του προϊόντος (δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αντικαταβολή) και αν η παραγγελία ήταν άνω των 50€ θα αφαιρεθούν διπλά μεταφορικά, 3,50€ για την αποστολή και άλλα 3,50€ για την επιστροφή του προϊόντος. Τα υπόλοιπα χρήματα θα πιστωθούν κανονικά στο λογαριασμό σας..

Αν το προϊόν που σας παραδώσαμε είναι ελαττωματικό ή λανθασμένο εκτός από το δικαίωμα αλλαγής μπορείτε να μας ζητήσετε τα χρήματα σας πίσω. Σε κάθε περίπτωση επιβαρυνόμαστε εμείς τα μεταφορικά έξοδα.

Δικαίωμα αλλαγής

Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής/επιστροφή χρημάτων ενός προϊόντος πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο οι παρακάτω όροι:

1. Μας ενημερώνετε άμεσα σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή/επιστροφή χρημάτων είτε μέσω email (info@mambo.gr) είτε τηλεφωνικά (210 3000 789), Η επιστροφή προιόντων/επιστροφή χρημάτων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

2. Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.

3. Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία (πχ κουτί παπουτσιών) που συνοδεύει αυτό.

*Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής σας.

*O πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν υπογράψει ότι παρέλαβε το δέμα, αντίθετα πρέπει να παραλάβει το πακέτο και να γίνει η δοκιμή αργότερα. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας κάνει για οποιοδήποτε λόγω θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω mail και στην συνέχεια γίνεται συνεννόηση με την ταχυδρομική εταιρεία για να καθοριστεί η διεύθυνση και η ώρα παραλαβής του δέματος.

Για τα προϊόντα που ειναι σε προσφορά ισχύει μόνο η δωρεάν αλλαγή, η επιστροφή του προϊόντος θα χρεώνεται με το ποσο τον 3,50€ + 1,50€ τα έξοδα αντικαταβολής, καθώς και για προϊόντα που η έκπτωση τους ειναι από -50% δεν ακολουθείται πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Για τα χρώματα των προϊόντων μας, καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματικότητα. Αλλά οι οθόνες των υπολογιστών ποικίλουν, πιθανόν να υπάρχει κάποια απόκλιση από το χρώμα που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας σε σχέση με το πραγματικό χρώμα.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 210 3000 789, είτε μέσω e-mail στο info@mambo.gr.